Bulatović: Primopredaja dužnosti u „Jugoistoku“ (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 24.Mar.2014, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bulatović: Primopredaja dužnosti u „Jugoistoku“ (VIDEO)

Aktuelni predsednik Gradske opštine Crveni krst Darko Bulatović trebalo bi danas da preuzme i funkciju v. d. direktora “Jugoistoka”. A ko će biti na čelu ove opštine, Bulatović kaže da će o tome dati sud stranka, koja ga je i kandidovala na ovu funkciju i dodaje da mu to neće smetati da obavlja dužnost predsednika Radničkog.

Prema Bulatovićevim rečima, do primopredaje dužnosti, kada će i zvanično postati direktor „Jugoistoka“ moglo bi da dođe do kraja dana, kada se očekuje dolazak rukovodstva EPS-a Niš.
Bulatović kaže da se još uvek ne zna ko će umesto njega doći na čelo Gradske opštine Crveni krst, ali da će o tome konačan sud dati stranka koja je i njega kandidovala na to mesto.
Nova funkcija, kako ističe Bulatović, neće uticati na to da se odrekne mesta predsednika fudbalskog kluba Radnički, jer to obavlja iz zadovoljstva bez obzira na to što nije plaćeno i ne podrazumeva privilegije.
 

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.