Brnabic sa Nadzornim odborom EPS-a: Srbija ima dovoljno uglja

Izvor: B92, 31.Jul.2023, 20:49

Brnabic sa Nadzornim odborom EPS-a: "Srbija ima dovoljno uglja"

Predesdnica Vlade Srbije Ana Brnabić sastala se danas sa predstavnicima Nadzornog odbora Elektroprivrede Srbije (NO EPS) na čelu sa predsednikom Olufon Ulsetem.

Premijerku su upoznali sa aktuelnom situacijom u ovoj kompaniji i planovima razvoja.

Premijerka Brnabić je zahvalila sagovornicima na angažovanju i istakla da Vlada želi da pruži podršku EPS-u da bude stabilna, održiva i konkurentna kompanija.

Na sastanku se razgovaralo o predstojećoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zimskoj sezoni i članovi NO su naglasili da su u toku pripreme za zimsku sezonu koju će EPS spremno dočekati, kao i da Srbija poseduje dovoljnu količinu uglja na deponijama, saopšteno je iz Vlade Srbije.

Takođe, bilo je reči o završetku radova na izgradnji novog bloka Kostolac B3, kao i o daljoj transformaciji EPS. Sastanku je prisustovala i ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: EPS

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.