Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2022, 22:41

"APSOLUTAN REKORD!" Gosti emisije Hit Tvit o podršci predsedniku Aleksandru Vučiću: Kada je kriza u pitanju, neophodno je da imate jakog lidera!

Gosti Verice Bradić u večerašnjem Hit Tvitu su ministar finansija Siniša Mali, novi v.d. direktora EPS Miroslav Tomašević i glavni i odgovorni urednik "Informera", Dragan J. Vučićević.

Glavna tema emisije je pitanje, da li će Srbija imati dovoljno energenata i hrane u vreme svetske krize zbog rata u Ukrajini kao i predstojeći izbori.

Na konstataciju voditeljke na samom početku emisije da je ogroman >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << broj ljudi podržao kandidaturu Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima, Siniša Mali je rekao:

- To je apsolutan rekord i gorori o podršci koju Aleksandar Vučić uživa u narodu. U ova krizna vremena vam treba osoba na koju možete da se oslonite. Aleksandar Vučić je osba koja je Srbiji donela mir i stabilnost, izborili smo se sa Kovidom, borimo se sa ukrajinskm krizom i uspevamo. Čeka nas teška kampanja, pozivam građane Srbije da izađu na izbore i daju podršku Aleksandru Vučiću. Kada je kriza u pitanju, neophodno je da imate jakog lidera koji zna šta hoće i zna šta radi, a dela Aleksandra Vučića govore sama za sebe - ocenio je ministar finansija Siniša Mali.

Podsećamo, danas je svojim potpisom 145.000 građana podržalo kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"SVE CENE SKAČU, POGOTOVO NAFTE, ALI PRONAŠLI SMO FORMULU" Ministar finansija u Hit Tvitu o energetskoj krizi koja drma svet

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2022

Ministar finansija u emisiji "Hit tvit" o energetskoj krizi koja drma svet...Gosti Verice Bradić u večerašnjem Hit Tvitu su ministar finansija Siniša Mali, novi v.d. direktora EPS Miroslav Tomašević i glavni i odgovorni urednik "Informera", Dragan J. Vučićević...Voditeljka Verica Bradić pitala...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.