Veliko interesovanje za obilazak gradskih zdanja u Beogradu

Izvor: Press, 12.Maj.2015, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliko interesovanje za obilazak gradskih zdanja u Beogradu

U okviru programa "Približimo institucije građanima", svake prve subote u mesecu realizuje se program besplatnog razgledanje gradskih zdanja, koji obuhvata objedinjeni obilazak Doma Narodne skupštine Republike Srbije, zdanja predsednika Srbije - Novog dvora i Starog dvora.
Posetioci se prijavljuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u Turističko-informativnom centru Turističke organizacije Beograd (TOB) u Knez Mihailovoj ulici, na unapred pripremljene liste, sa podacima iz ličnih dokumenata.
Gradski sekretar za privredu Tijana Maljković je istakla da je namera da posete zdanju Starog dvora i drugim zdanjima u Beogradu budu deo redovne turističke ponude.
U saopštenju Beoinfa se navodi da je sve veće interesovanje za dolazak posetilaca iz drugih gradova Srbije, naročito iz Novog Sada. 
Grupe posetilaca zainteresovanih samo za obilazak Doma Narodne skupštine RS mogu se najaviti na mejl-adresu edukacija@parlament.rs, a zdanje Narodne banke Srbije u Kralja Petra 12, u delu izložbenih postavki, posetioci mogu da obiđu svakog radnog dana od 10 do 16 sati uz neki lični dokument. 
Grupe posetilaca mogu se najaviti na mejl adresu izlozba@nbs.rs.
Organizatori obilaska beogradskih zdanja su Sekretarijat za privredu i TOB.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Približimo institucije građanima": Razgledanje gradskih zdanja svake subote u mesecu

Izvor: Blic, 13.Maj.2015, 08:52

U organizaciji Sekretarijata za privredu i Turističke organizacije Beograda, u okviru programa "Približimo institucije građanima", svake prve subote u mesecu realizuje se program besplatnog razgledanje gradskih zdanja - "Približimo institucije građanima"...Program obuhvata objedinjeni obilazak Doma...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.