Prijem u Beogradu povodom Dana Republike Srpske

Izvor: Blic, 28.Feb.2016, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijem u Beogradu povodom Dana Republike Srpske

Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji prirediće danas, u Starom dvoru, svečani prijem povodom Dana Srpske i godišnjice proglašenja prvog Ustava Srpske.

Kako je saopšteno iz tog predstavništva, prijemu će, prema do sada potvrđenim najavama, prisustvovati predsednici Srbije i Republike Srpske, Tomislav Nikolić i Milorad Dodik, patrijarha >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << srpski Irinej, ministri u vladama Srbije i RS, predstavnici diplomatskog kora i ugledne ličnosti iz sveta politike, privrede, nauke, kulture i umetnosti Srbije i Republike Srpske.

Pored istaknute srpske glumice Biljane Đurović, u programu će - uz Oktet Banjalučke filharmonije - učestvovati i banjalučka operska diva Lidija Pajić.

Prvi prijem povodom Dana Republike Srpske i godišnjice proglašenja prvog Ustava Republike Srpske, Predstavništvo Republike Srpske je priredilo prošle godine, navodi se u saopštenju i dodaje da je ovo je drugi prijem tim povodom, a direktor Predstavništva Mlađen Cicović izražava nadu da će taj lepi susret Srpske i Srbije postati tradicionalan.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Beograd: Prijem povodom 24 godine od proglašenja prvog Ustava Srpske

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Feb.2016

BEOGRAD-U Beogradu je održan svečani prijem povodom Dana Republike Srpske i obilježavanja 24 godine od proglašenja prvog Ustava Republike Srpske, a koji je priredilo Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji...Svečani prijem održan je u Starom dvoru u Skupštini grada Beograda. Prvi Ustav Srpske...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.