NESTALA PRIPADNICA ORUŽANIH SNAGA HRVATSKE ZAPOSLENA NA PREDSEDIČKOM DVORU: Ćerka misli da je oteta, promenila se (FOTO)

Izvor: Kurir, 09.Dec.2019, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESTALA PRIPADNICA ORUŽANIH SNAGA HRVATSKE ZAPOSLENA NA PREDSEDIČKOM DVORU: Ćerka misli da je oteta, promenila se (FOTO)

Hrvatska civilna i vojna policija nastavljaju potragu za Jandrakom Skender (51), pripadnicom Počasno-zaštitne jedinice Oružanih snaga, koja je radila u oviru Predsedničkog dvora na Pantovčaku, čiji nestanak je prijavljen 4. decembra.
Pogledaj vesti o: Dvor

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Misterija nestanka radnice Predsedničkih dvora, ćerka sumnja u istragu

Izvor: B92, 09.Dec.2019

Knjigovođa u sklopu Predsedničkih dvora na Pantovčaku nestala je prošle nedelje. Njena ćerka priča da je potraga za njom puna nepravilnosti...U noći s 3. na 4. decembar u Zagrebu je nestala Jadranka Skender (51), pripadnica Počasno-zaštitne bojne Oružanih snaga koja radi kao knjigovođa u sklopu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.