Karađorđevići bez prinčeva na venčanju Kejt i Vilijama

Izvor: S media, 22.Feb.2011, 01:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karađorđevići bez prinčeva na venčanju Kejt i Vilijama

Budući britanski kraljevski par princ Vilijam i njegova verenica Kejt Midlton prošlog petka razaslali su pozivnice za svoje venčanje na brojne adrese evropskih kraljevskih kuća, te se tako jedna našla i na Belom dvoru, upućena prestolonasledniku Aleksandru II i princezi Katarini Karađorđević.

Srpska kraljevska porodica sa radošću je primila poziv iz Londona, a u kratkom razgovoru za „Blic” potvrdili su da će prisustvovati „svadbi veka” koja je zakazan >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << za 29. april.

Iako su mnogi očekivali da će kraljevskom venčanju u Vestminsterskoj opatiji, a zatim u Bakingemskoj palati prisustvovati i mladi prinčevi Petar, Filip i Aleksandar, prestolonaslednik Aleksandar kaže: „U ovom trenutku mislim da ćemo samo nas dvoje prisustvovati.” Kako će kraljevsko venčanje biti izuzetno zvanična prilika, unapred je utvrđen raspored sedenja, kao i celokupna ceremonija.

(Blic)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.