Dvor: Miloš Bojanić napustio rijaliti

Izvor: Poznati.info, 26.Feb.2011, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvor: Miloš Bojanić napustio rijaliti


Danas oko deset časova, Dvor je napustio Miloš Bojanić koji je imao dogovor sa produkcijom da u popularnom rijalitiju bude samo gost, bez prava da se takmiči za glavnu nagradu.
Međutim, pre nego što je izašao Miloš Bojanić je podigao veliku prašinu svojim antisemitskim izjavama potpomognut >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Majom Nikolić koja se prva izjasnila da ne voli Jevreje.
“Ja ću tebe da tužim zato što si antisemita, rasista i nacionalista i zato što si direktno udarila na mene i moju familiju”, rekla joj je Mika, našta joj je Maja odgovorila:
“Kakav rasista… Što ne volim Jevreje koji su stvorili Ameriku? Slobodno me tuži za to. Ja nisam šovinista, ali sam nacionalista i Jevreje ne volim”, branila se Maja, kojoj je u pomoć pritekao verni saputnik Miloš Bojanić.
“Miko, pa kako da volimo Jevreje koji su nas bombardovali, koji su nam uranijum poslali, doneli rak i razna čuda”.

Izvor: Alo
Slične, interesantne teme: Dvor: Maja Nikolić izbačena zbog antisemitizma Dvor: Miloš Bojanić izašao sa 'Dvora', Krunski savet ga vratio Dvor: Firči gađao flašom Bojanića koji je krvav završio u Urgentnom

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Trudiću se da Firči ode u zatvor

Izvor: Blic, 27.Feb.2011, 01:06

Miloš Bojanić je juče oko deset sati ujutru napustio “Dvor“ zbog humanitarnog koncerta koji je sinoć održao u Cirihu. Miloš je u dvorcu bio samo gost, bez prava da se takmiči, i od samog početka je bilo planirano da izađe. Dve nedelje su bile sasvim dovoljne da podigne gledanost i prašinu....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.