Izvor: iYupi.com, 19.Feb.2011, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DVOR: BOJANIĆ SE VRATIO POSLE 8 SATI! BOKI KAŽNJEN! SVAĐE NASTAVLJENE! VIDEO!

Fanfare probudile seljane, kralj ušao i seo na tron! Istog trenutka su počele nove svađe i uvrede. Boki 13 kažnjen - u bukagijama do nedelje uveče! Jutros u 10.00 seljane su probudile fanfare, a onda se pojavio i Miloš Bojanić u kraljevskoj odori i sa krunom. Kralj se posle 8 sati odsustva, vratio na Dvor.Odmah je počelo zasedanje i nastavilo se sa raspravom i svađama. Boki 13 je bio najglasniji.- Kada sam te video hteo sam da padnem u nesvest - rekao je Boki 13.Krunski savet >> Pročitaj celu vest na sajtu iYupi.com << je poslao pismo u kome se kaže da je Boki prekršio pravilo ulaskom u dvorske odaje bez dozvole i da je kažnjen tako što će nositi bukagije do nedelje uveče.- To je malo, trebalo je nedelju dana - prokomentarisala je kraljica.Krunski savet je napisao i to da se Bojanić vratio na dvor, jer vladar ima pravo da napusti kraljevstvo ukoliko su ugrožena pravila, pa o tome mora da obavesti krunski savet.Dvoranima, a ponajviše Đusu nije bilo jasno pravilo izlaska i ulaska.- Nisam znao da sada možemo ovako da se malo prošetamo, pa vratimo...A onda je Boki 13 nastavio svađu sa kraljevskim parom. Dejen Milićević je reagovao ponovo na priče da je u vezi sa Bokijem... Jutro svađa i uvreda se tako nastavilo...Bojanić je mirno sedeo na tronu. A napustio ga je noćas oko pola dva, kada je Boki 13 svojom upornošću upeo da ga iznervira, pa se Miloš spakovao i otišao do kapije Dvora i izašao napolje! Ostali dvorani su u neverici gledali i komentarisali njegov odlazak, ali su se ipak pitali da li će se možda kralj, ipak vratiti u kraljevstvo.- Možda je on tako potpisao – rekla je Lepa! - A možda je ovo sve igra – nagađali su dvorani i dalje u neverici. A sve je počelo tako što je Boki ušao u kraljevske odaje i nije hteo da izađe bez obzira na insistiranje i kralja Miloša i kraljice Maje. Miloš Bojanić se toliko iznervirao i počeo da se oblači i pakuje. - Jesi legla lepotice naša – izazivao je Boki Maju. - Zapamti koliko će ti trajati emisija – rekla mu je Maja, dok se Bojanić pakovao i pokušavao daodgovori na sve Bokijeve komentare. - Ja sam ovde, slobodno me zovite ako vam nešto treba – nastavio je Boki sa „šalama“. U svađu sa kraljem, onako sa vrata kraljevske odaje dok je „rojal“ par pokušavao da legne i da spava, umešala se i Dragana Tripić, pa je i tu palo mnogo međusobnih uvreda. Onda je Miloš Bojanić otišao do kapije Dvora i otovorio vrata na silu i izašao napolje! Ovo je prekršaj – komentarisali su dvorani. Izgleda da nije - kralj se vratio! Duža verzija:

Nastavak na iYupi.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvor: Maja čupala Bokija 13! (VIDEO)

Izvor: S media, 19.Feb.2011

Miloš Bojanić je oko dva ujutro napustio rialiti "Dvor", kad je svanulo vratio se kao da se ništa nije dogodilo, i mada je napravio najteži prestup prema pravilima šoua, ipak nije kažnjen! Umesto njega sankcije je popio Boki 13 koji će u bukagijama provesti vreme do nedelje uveče. Korpulentni...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta iYupi.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta iYupi.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.