Dvor: Firči Tražio da ga vrate!

Izvor: S media, 20.Feb.2011, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvor: Firči Tražio da ga vrate!

Kada je Ivan Fece Firči video da se Miloš Bojanić vratio u rijaliti, odmah je pozvao producente i zatražio da i njega vrate u „Dvor“.

- Nije mogao da veruje da taj čovek može da radi šta poželi. Prvo je izašao na kapiju, a onda, kad se predomislio, bez problema se vratio. Firči smatra da onda i on ima jednaka prava da bude opet u rijalitiju. Zvao je odmah produkciju, ali i dalje ne znamo kakav će ishod biti - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je izvor blizak produkciji.

Inače, Ivan Fece na svom „fejsbuk“ profilu svakodnevno dobija na stotine poruka podrške od svojih prijatelja i fanova.

Posle diskvalifikacije Firči se obratio gledaocima „Nacionalnog dnevnika“ Televizije „Pink“ i rekao da se ne kaje nimalo.

- Ne kajem se nimalo! Bio sam izazvan. Na dvoru je bilo mnogo goreg mentalnog nasilja od ovog i ne kajem - izjavio je bivši bubnjar EKV-a.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.