Dvor: Maja čupala Bokija 13! (VIDEO)

Izvor: S media, 19.Feb.2011, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvor: Maja čupala Bokija 13! (VIDEO)

Miloš Bojanić je oko dva ujutro napustio rialiti "Dvor", kad je svanulo vratio se kao da se ništa nije dogodilo, i mada je napravio najteži prestup prema pravilima šoua, ipak nije kažnjen! Umesto njega sankcije je popio Boki 13 koji će u bukagijama provesti vreme do nedelje uveče. Korpulentni šoumen kažnjen je, jer je bez dozvole upadao u kraljevske odaje, ali nije i "kraljica" Maja Nikolić koja mu je veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << otvoreno zapretila da će ga ubiti!!!

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

Time je i produkcija ovog rialitija veoma otvoreno i bez ustezanja poručila šta misli o eventualnim sankcijama koje će protiv njih podneti RRA].

Drugim rečima, baš ih briga. Jer kako drugačije protumačiti dalju eskalaciju nasilja i nereagovanje "Krunskog saveta" na Majino čupanje naočara s Bokijevog lica, grebanje njegovih ruku uz pretnje "Ubiću te!", štipanje, i guranje!? Naravno da je mnogo manja i slabija, ali da li zbog toga Boki 13 treba da dozvoli da bude fizički maltretiran, a onda još i da dopadne "zatvora"? Zar produkcija, nije mogla da učesnike upozori na primerenije ponašanje?


A sve je počelo tako što je Boki ušao u kraljevske odaje i nije hteo da izađe bez obzira na insistiranje i kralja Miloša i kraljice Maje. Miloš Bojanić se mnogo iznervirao i počeo da se oblači i pakuje, uz reči "Tako mi mrtve majke"!?.

- Pa nek me kazne, izdrži Miloše, sve je ovo igra, pravila postoje da se krše, nemoj da pominješ mrtvu majku, šta ti je? pričao je Boki 13

- Izlazi napolje, jel ti jasno, i tvoja džukela suflerka, urlao je Miloš na njega pokazujući na novinarku Draganu Tripić.

- Znaš li kad će ići na emisije, nikad! vikao je "Braćala" na Makedonca

- Pa, jel si tu suvlasnik Pinka? Nemoj da me teraš Miloše, molim te pusti me da legnem pored tebe, kenjkao je Boki.

- Tako mi mrtve majke...

- Ma pusti mrtvu majku, Miloše…

- Izlazi napolje! Idi tamo i one uspavane, mrtve ljude razdrmavaj, a ne onog ko je dao život za Dvor, vikao je Miloš pokazujući svoje "modro" oko i dodao:

- Kunem ti se u decu da ću izaći napolje! Kunem ti se ovo gleda Željko direktno iz Nemačke.

- A zašto sve vreme pominješ vlasnika Pinka koji ne treba da se pominje, pitao ga je Boki, a onda su u Miloševu odbranu umešala, sitna, ali drčna Maja.

- Tvoju emisiju gledaju samo nakaze i kreteni, greško prirode! Ajde marš, možeš s njim da se zezaš, al sa mnom ne možeš, vikala je na Bokija čupajući mu naočare s lica...

- Ovo je fizički napad, ovo je fizički napad, kukao je transvestit

- Ostavi to, ostavi to, da te ne ubijem! urlala je na njega "kraljica" Maja otimajući mu njene cipele iz ruku,. Dok su se tako natezali, Boki je kukao “od bolova”.

- Ukoliko ne izađe, nogama ih polomi savetovao je Miloš Maju, ne misleći da bi i on to mogao da uradi

- Što ne izdržiš Miloše, ovo je sve igra…

- Neka ostani ti, ja ionako oću da idem kući - rekao je Miloš, spakovao par stvari u džak, otvorio kapiju i izašao, dok su ga ostali zapanjeno gledali govoreći da je napravio težak prestup...

Snimak incidenta između Miloša i Firčija hit na Jutjubu! (VIDEO)

A da malo iskuliramo?

Duhoviti Forumaši su u svetlu najnovijih događaja smislili vic, u kom je Ćemi dodeljena uloga Obilića koji ide protiv Turaka (!?). Posebna pažnja poklonjena je i reperu Đusu, koji se veoma smirio u odnosu s Bojanićem, kako upućeni tvrde zbog pretnji, potencijalne tužbe, kao i špekulacija da prošlogodšnji napad na njega imao veze s Bojanićem...

Završila se večera pre Kosovskog boja i knez Firči smota džoint, povuče prvi dim, pa kaže:

• Ljudi, sutra ćemo razbiti Turke na Kosovu?

Knez Firči doda džoint Ćemi Obiliću, Ćemo povuče dim, pa kaže:

• Ljudi, sutra ću M. ( valjda misli na Murata) prosuti creva po Kosovu!

Obišao džoint i Jugoviće, poznatije kao obični seljani, pa na kraju stigao do Đusa Brankovića. Povuče Đus dim i opušteno kaže:

• Ljudi, a da mi sutra iskuliramo te Turke?

N. G.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.