U RPK Pančevo prezentacija “Dunav osiguranja”

Izvor: KovinEkspres.rs, 06.Jun.2012, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U RPK Pančevo prezentacija “Dunav osiguranja”

U Regionalnoj privrednoj komori Pančevo, danas 06. juna 2012.godine,, sa početkom u 12:00 časova, održaće se prezentacija koju organizuje Kompanija “Dunav osiguranje”a.d. u saradnji sa RPK Pančevo na temu „Sigurnost u poslovanju malih i srednjih preduzeća i preduzetnika“ Kompanija 'Dunav osiguranje' jedna od najvećih kuća na tržištu osiguranja u zemlji, sa tradicijom dugom 140 godina, nudi jedinstveni nivo zaštite Vašeg biznisa i zaposlenih od iznenadnih, nepredviđenih, događaja. Svaki posao sa sobom nosi neizvesnost i velike rizike, bez obzira da li je on tek pokrenut ili ste se već izborili za mesto na tržištu. Činjenica je, da nepredviđeni događaji mogu ozbiljno ugroziti ostvarenje poslovnih ciljeva vlasnika malih i srednjih preduzeća odnosno preduzetnika. Upravo zato je potrebno preduprediti moguće probleme i osigurati svoje poslovanje. Kompanija Dunav osiguranje, kroz DUNAV BIZNIS BONUS nudi jedinstveni nivo zaštite.

Nastavak na KovinEkspres.rs...






Povezane vesti

U RPK Pančevo prezentacija o upravljanju otpadom

Izvor: KovinEkspres.rs, 07.Jun.2012, 12:10

Regionalna privredna komora Pančevo u okviru redovno planiranih aktivnosti Saveta za inovacije, kvalitet i zaštitu životne sredine i na zahtev svojih članica u saradnji sa sertifikacionom kućom SGS Srbija organizuje prezentaciju ove kuće , kao i prezentaciju: Upravljanje otpadom ISO 14004:2004. Prezentacija...

Nastavak na KovinEkspres.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KovinEkspres.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KovinEkspres.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.