Strateško partnertstvo Novosadskog sajma i Dunav osiguranja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Nov.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strateško partnertstvo Novosadskog sajma i "Dunav osiguranja"

NOVI SAD - Novosadski sajam i kompanija "Dunav osiguranje", potpisali su ugovor o strateškom partnerstvu u 2009. godini. Ugovore su potpisali generalni direktori "Dunav osiguranja" i Novosadskog sajma, Mirko Petrović i Aleksandar Andrejević.

Potpisnici su se saglasili da je ugovor strateškom partnerstvu najbolji pokazatelj uspešne saradnje između te dve kompanije, u organizaciji sajamskih priredbi.

Strateškim partnerstvom predviđeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je da "Dunav osiguranje" u 2009. godini bude generalni pokrovitelj Međunarodnog sajma poljoprivrede, sajma "Investexpo", i Sajma automobila "Auto šou - Novi Sad", izjavio je direktor kompanije Mirko Petrović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dunav osiguranje želi da investira u razvojne projekte

Izvor: EMportal, 05.Nov.2008

Generalni direktor Dunav osiguranja Mirko Petrović izjavio je da je ta kompanija spremna da ulaže u razvoj lokalne infrastrukture kupovinom hartija od vrednosti gradova i opština.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.