Specijalna letnja ponuda „Dunav osiguranja“

Izvor: ShoppingNews.rs, 09.Jun.2014, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Specijalna letnja ponuda „Dunav osiguranja“

Od 5. juna pa do 15. septembra, „Dunav osiguranje“ nudi posebne uslove prodaje paketa putnog i putničkog zdravstvenog osiguranja. Uz popuste na premiju prilikom ugovaranja ove dve vrste osiguranja, koje Kompanija tradicionalno odobrava u susret letnjoj turističkoj sezoni, osiguranicima se pružaju i povoljniji uslovi za osiguranje pomoći na putu, za međunarodnu kartu osiguranja i osiguranje stambenih objekata i stvari.
• U zavisnosti od obima pokrića, osiguranici koji zaključe >> Pročitaj celu vest na sajtu ShoppingNews.rs << ugovor o Paketu putnog osiguranja za poslovna i turistička putovanja u inostranstvo koja u kontinuitetu ne traju duže od 90 dana stiču pravo na popust od 15 odsto na premiju osiguranja – ukoliko se zaključi samo osnovno osiguravajuće pokriće (putničko zdravstveno osiguranje, osiguranje od posledica nesrećnog slučaja ili nezgode i osiguranje od građanske odgovornosti), odnosno popust od 20 odsto na premiju osiguranja – ukoliko se uz osnovno osiguravajuće pokriće ugovori jedno ili oba dopunska osiguravajuća pokrića (osiguranje od otkaza putovanja i osiguranje prtljaga).
• Osiguranicima koji zaključe ugovor o putničkom zdravstvenom osiguranju za poslovna ili turistička putovanja u inostranstvo koja u kontinuitetu ne traju duže od 30 dana odobrava se popust od 10 odsto na premiju.
Pored odobrenih popusta, klijentima koji u akcijskom periodu kupe individualnu ili porodičnu polisu putničkog zdravstvenog osiguranja, odnosno ugovore paket putnog osiguranja, biće odobrene i dodatne pogodnosti:
- deset odsto popusta na cenu međunarodne karte osiguranja, tako da zelena karta košta samo 1.800 dinara
- petnaest odsto popusta na premiju osiguranja pomoći na putu, s početkom trajanja osiguranja u akcijskom periodu
- petnaest odsto popusta na premiju osiguranja kuće ili stana i stvari u domaćinstvu, s početkom trajanja osiguranja u akcijskom periodu.
Detaljne informacije o svim pogodnostima zainteresovani građani, osim u nekoj od 600 poslovnica Kompanije, mogu da dobiju i besplatnim pozivom Kontakt centra Dunav osiguranja na broj 0800-386-286.

Nastavak na ShoppingNews.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ShoppingNews.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ShoppingNews.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.