Izvor: TangoSix.rs, 13.Mar.2017, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

[POSLEDNJA VEST] Jugoimport-SDPR preuzeo „Utvu“ iz Pančeva

Kako Tango Six saznaje, državno preduzeće Jugoimport-SDPR postao je vlasnik 96% (95,9) kompanije „Utva“ iz Pančeva. Ovakvo rešenje doneto je 28. februara na osnovu zahteva koji je pet dana ranije SDPR podneo Agenciji za privredne registre.
Suvlasništvo u „Utvi“ imaju još i Fond za razvoj sa 3,182%, Grad Pančevo sa 0,519%, Higijena Pančevo sa 0,089%, Vodovod i kanalizacija Pančevo sa 0,078%, Autotransport Pančevo sa 0,059%, Dunav Osiguranje sa 0,058%, Srbijagas >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << sa 0,023%, Opština Kovin sa 0,015%, Opština Opovo sa 0,005%, Gradska stambena agencija Pančevo sa 0,005%, Opština Kovačica sa 0,004%.
Podsetimo, „Utva” je već nekoliko godina pod delimičnom upravom državnog trgovca naoružanjem i proizvodima namenske industrije Jugoimport-SDPR-a. Prethodne godine, Samostalni sindikat “Utve” proglasio je i generalni štrajk zbog kašnjenja zarada, kao i činjenice da od početka te godine nije sklopljen nijedan ugovor sa potencijalnim partnerima. Iako je inicijativa za rešavanje statusa “Utve” i strateško partnerstvo sa SDPR-om pokrenuta pre dve godine, sve do ovog trenutka nije bilo promene statusa.

Pretplatite se na nedeljni pregled vesti Tango Six portala. Svakog petka u vašem inboxu. * indicates required
Email Address  *


First Name  *


Last Name  *


Occupation

Company









The post [POSLEDNJA VEST] Jugoimport-SDPR preuzeo „Utvu“ iz Pančeva appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Povezane vesti

Jugoimport-SDPR preuzeo Utvu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Mar.2017, 12:33

Državno preduzeće koje se bavi prometom naoružanja, vojne opreme i transferom tehnologije, Jugoimport-SDPR postalo je vlasnik 96 odsto kompanije Utva iz Pančeva, objavio je portal Tango siks (Six) ...To rešenje, kako se navodi, doneto je 28. februara na osnovu zahteva koji je pet dana ranije SDPR...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.