Izvor: Blic, 22.Jun.2021, 13:52

LETO JE STIGLO! DA LI STE SPREMNI ZA NOVE AVANTURE? Iz Kompanije „Dunav osiguranje“ savetuju kako da se tokom letnje sezone zaštitite od svih nepredviđenih situacija koje vam mogu pokvariti odmor

Sezona godišnjih odmora je započela, a sa otvaranjem granica i broj letnjih destinacija sve je veći. Bez obzira na to planirate li da otputujete na neku egzotičnu ili više tradicionalnu destinaciju, važno je da budete bezbrižni. Iako o lošim stranama letovanja često ne želimo da razmišljamo, potrebno je na vreme osigurati se od nepredviđenih okolnosti i rasterećeno krenuti u nove avanture. Iz Kompanije „Dunav osiguranje“ savetuju zašto je važno imati osiguranje tokom letnje sezone, kako biste odmor pamtili po dobrim pričama:
Pogledaj vesti o: Dunav osiguranje

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.