Kadrovska pometnja u SPS-u

Izvor: Pančevac-online.com, 30.Okt.2014, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kadrovska pometnja u SPS-u

Pančevačka filijala Socijalističke partije Srbije po svoj prilici uskoro će dobiti novo rukovodstvo. Kako „Pančevac” saznaje iz nezvaničnih, a dobro obaveštenih izvora, trebalo bi da novi gradski šef te partije bude Nikola Dangubić, direktor pančevačke filijale „Dunav osiguranja”.

Naime, početkom prošle nedelјe Pokrajinski odbor SPS-a predložio je Predsedništvu partije petnaest imena za privremeno telo te stranke u našem gradu, a Predsedništvo je na sastanku >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << održanom u subotu, 25. oktobra, aminovalo taj spisak. Na njemu se, pored poznatih imena kao što su Zoran Malobabić, nedavni kandidat te stranke za gradonačelnika, Gordana Topić, narodni poslanik u Republičkoj skupštini, Vlada Gavranović, dosadašnji član osmočlanog privremenog tela, i Ljubomir Stanišić, poznati džudista, nalaze i imena lјudi za koje u stranci nije poznato da su uopšte njeni članovi, kao što je to slučaj sa Borom Ratićem, Zoranom Ašaninom, pa i Nikolom Dangubićem!

Z. Sp.

(Opširnije u štampanom izdanju „Pančevca”.)
Pogledaj vesti o: Dunav osiguranje

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.