Izvor: Danas, 25.Feb.2024, 14:55

Hapšenje zbog zloupotrebe položaja: Sa još jednom osobom oštetio Dunav osiguranje za 2.600.000 dinara, a korisnike kredita za oko 750.000 dinara

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da je policija uhapsila zaposlenog u Dunav osiguranju D. D, dok je protiv četrdesetogodišnjeg muškarca podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da su zloupotrebili položaj odgovornog lica.
Pogledaj vesti o: Dunav osiguranje

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnik osiguranja u Nišu uhapšen jer je falsifikovao kreditnu dokumentaciju i "zaradio" skoro 3 miliona dinara

Izvor: JužneVesti.com, 25.Feb.2024

Zato što se sumnja da je pravio falsifikovanu kreditnu dokumentaciju na osnovu koje su odobreni krediti za plaćanje osiguranja i registracija vozila određenim osobama koje su troškove registracije plaćale njemu u gotovini koju je on zadržao za sebe, uhapšen je 54-godišnji Nišlija, radnik "Dunav...

Nastavak na JužneVesti.com...

Uhapšen zbog zloupotrebe u osiguravajućoj kući

Izvor: Radio 021, 25.Feb.2024

MUP je saopštio da je uhapšen zaposleni u Dunav osiguranju D.D. (54), a da je i protiv četrdesetogodišnjeg muškarca podneta krivična prijava zbog sumnje da su zloupotrebili položaj.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.