Fudbaleri Radnika i Mladosti podržali kampanju Pružam ruku, ne podmećem nogu

Izvor: B92, 15.Maj.2023, 23:00

Fudbaleri Radnika i Mladosti podržali kampanju "Pružam ruku, ne podmećem nogu"

"Pružam ruku, ne podmećem nogu“, za detinjstvo bez vršnjačkog nasilja – kampanja je Dunav osiguranje Sportskih igara mladih.

Ovu kampanju je podržala podržali Zajednica fudbalskih klubova Superlige i Prve lige Srbije.

U izuzetno važnoj utakmici za oba kluba, fudbaleri Radnika iz Surdulice i Mladosti GAT iz Novog Sada na teren su danas izašli u majicama upravo sa porukom „Pružam ruku, ne podmećem nogu“.

Iz Sportskih igara poručuju da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su sportski tereni i tribine mesto sa kojeg odrasli treba deci da pošalju poruku koliko je važan fer-plej.

Kao najveća amaterska sportska manifestacija za decu i mlade u Evropi, Sportske igre mladih će nastaviti da kod dece razvijaju sportski duh i druženje, jer svi imamo zajednički cilj, da nam deca budu srećna i zdrava.

Karavan radosti i prijateljstva i novo druženje dece iz Surdulice i okoline i Dunav osiguranje Sportskih igara mladih biće održano 16. maja.

Igre potom nastavljaju ka Novom Pazaru, Arilju, Zlatiboru i Požegi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.