Zbog bahatog parkiranja u Topčiderskom parku hitno naloženo postavljanje stubića

Izvor: RTS, 31.Maj.2019, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog bahatog parkiranja u Topčiderskom parku hitno naloženo postavljanje stubića

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić naložio je nadležnim službama da se hitno reši problem nepropisnog, "bahatog" parkiranja u Topčiderskom parku.
Kako je saopštio gradski Sekretarijat za informisanje, Goran Vesić je zbog tog problema održao hitan sastanak, posle koga je izdat hitan nalog da se počne sa postavljanjem stubića na pešačkim stazama u zoni parka, a na terenu su već komunalni >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << policajci i očekuju se i pripadnici saobraćajne policije.

"To što se dešava u Topčiderskom parku primer je da smo bili u pravu što smo povećali kazne za bahate vozače koji parkiraju vozila na tramvajskim šinama, zelenim površinama, pešačkim prelazima. Neki ljudi misle da za njih ne važe pravila", rekao je Vesić.
Podsetio je da kazne sada iznose 25.000 dinara i naveo da je samo prvog dana napisano 1.308 naloga, tako da su kazne za taj prekršaj iznosile skoro dva miliona dinara.
"Ovaj problem biće tokom dana rešen. U Beogradu mora da vlada red i mora da se poštuje zakon", poručio je Vesić i najavio da će popodne obići Topčiderski park kako bi video dokle se stiglo s postavljanjem stubića i kako protiču kontrole.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.