Reagovao i Vesić: Idem u Topčiderski park

Izvor: B92, 31.Maj.2019, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reagovao i Vesić: Idem u Topčiderski park

Beograd -- Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić naložio nadležnim službama da se hitno reši problem nepropisnog, "bahatog", parkiranja u Topčiderskom parku.

Kako je saopštio gradski Sekretarijat za informisanje, Vesić je jutros održao hitan sastanak zbog ovog problema, posle koga je izdat hitan nalog da se počne s postavljanjem stubića na pešačkim stazama u zoni parka, a na terenu su već komunalni policajci i očekuju se i pripadnici saobraćajne policije. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"To što se dešava u Topčiderskom parku primer je da smo bili u pravu što smo povećali kazne za bahate vozače koji parkiraju vozila na tramvajskim šinama, zelenim površinama, pešačkim prelazima. Neki ljudi misle da za njih ne važe pravila, što mi je neverovatno", rekao je Vesić.

On je podsetio da kazne sada iznose 25.000 dinara i naveo da je samo prvog dana napisano 1.308 naloga, tako da su kazne za taj prekršaj iznosile skoro dva miliona dinara.

"Ovaj problem biće tokom dana rešen. U Beogradu mora da vlada red i mora da se poštuje zakon", poručio je Vesić i najavio da će po podne obići Topčiderski park kako bi video dokle se stiglo s postavljanjem stubića i kako protiču kontrole.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HITAN NALOG KOMUNALNOJ POLICIJI Vesić: Odmah rešite problem sa bahatim parkiranjem u Topčiderskom parku

Izvor: Blic, 31.Maj.2019

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić održao je jutros hitan sastanak zbog problema nepropisnog i bahatog parkiranja, kao i vožnje kroz Topčiderski park. Nakon sastanka, izdat je hitan nalog da se počne sa postavljanjem stubića na pešačkim stazama u zoni parka, a na terenu su već komunalni policajci...

Nastavak na Blic...

"NE PIŠITE MI KAZNU, MOLIM VAS" Komunalni policajci "love" bahate vozače u Topčiderskom parku

Izvor: Blic, 31.Maj.2019

Bahatom parkiranju i vožnji kroz Topčiderski park pod hitno treba stati u kraj, izričiti su gradski čelnici, a da je to neophodno potvrđuje i situacija od jutros u ovom zaštićenom prirodnom dobru.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.