Vučić o skandalu s računima za struju: Neće se ponoviti, građani će biti obeštećeni

Izvor: BKTV News, 22.Jan.2017, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić o skandalu s računima za struju: Neće se ponoviti, građani će biti obeštećeni

U radu EPS-a prilikom očitavanja decembarski računa za struju došlo do nepravilnosti. Premijer najavio istragu, i istakao da će svim oštećenim građanima novac biti vraćen.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić saopštio je na danas na konferenciji za medije da će građani koji su zbog nepravilnosti u radu EPS-a, dobili uvećan račune za struju za mesec decembar biti obeštećeni i poručio da se skandal poput >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ovog više nikada neće ponoviti.

Vučić je rekao da je dobio 140 pisama građana koji su se žalili na visoke račune za struju, zbog čega je jutros razgovara sa v. d. direktora EPS-a Milorada Grčića.

"U redu je da računi budu uvećani za 5, 10, pa i 20 odsto, ali je nemoguće da budu uvećani za 100 odsto. Preduzećemo mere i građani će biti obeštećeni", istakao je Vučić.

Premijer je precizirao da će novac građanima biti vraćen, tako što će plaćati manje račune za februar ili mart, ili na neki drugi način.

"Taj skandal se neće ponoviti i tu priču smo završili", zaključio je permijer.

Pored skandala sa računima za struju, Vučić je na konferenciji za medije u zgradi Valade govorio i o nastavku dijaloga sa Prištinom, zdravstvu, najavljujući velika ulaganja u ovu oblast, ali i uvođanju direktne avionske linije sa Pekingom, saradnji u regionu....

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.