[VIDEO] Otvoren „EAP Shared Services“ centar u Beogradu; Hogan: Er Srbija je dugoročna investicija

Izvor: TangoSix.rs, 13.Mar.2017, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

[VIDEO] Otvoren „EAP Shared Services“ centar u Beogradu; Hogan: Er Srbija je dugoročna investicija

Etihad ejviejšn grup (Etihad Aviation Groupe) otvorio je EAP šerd servisiz centar (EAP Shared Services) u Beogradu. Ovaj „globalni Centar za objedinjene usluge“ obavljaće funkciju kontakt centra i pružati usluge u okviru programa lojalnosti u Evropi za kompanije u sastavu Etihad ejviejšn grupe (Etihad Aviation Group) – Etihad ervejz, Er Srbija, Er Sejšels i Etihad ridženel, a kasnije će obuhvatati i avio-kompanije Alitalija i Er Berlin, kao i njihove programe lojalnosti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << /> Kako je rečeno na otvaranju, „EAP Shared Services“ će pružati usluge rezervacije i izdavanja karata, u koje spadaju prodaja, promena plana putovanja i obrada zahteva za posebnim uslugama. U pogledu programa lojalnosti, zaposleni u kontakt centru će moći da pruže informacije o programima, kao i usluge upravljanja korisničkim nalogom i bonus miljama.
EAP centar se nalazi u okviru poslovnog parka „Airport City“ / Foto: Dušan Atlagić, Tango Six EAP centar se nalazi u okviru poslovnog parka „Airport City“ na Novom Beogradu. Centar su otvorili predsednik i generalni direktor Etihad ejviejšn grup, Džejms Hogan, predsednik Vlade Srbije, Aleksandar Vučić. Otvaranju je prisustvovao i gradonačelnik Beograda i predsednik Nadzornog odbora Er Srbije, Siniša Mali.
– Srbija je izabrana jer ovde imamo ljude koji dobro govre strane jezike i zemlju koja je otvorena za nove ideje i nove načine rada. – naveo je Hogan.
Mogući pregovori sa Vladom Srbije o podsticajima / Foto: Dušan Atlagić, Tango Six Govoreći o EAP centru, Vučić je naveo da su za potrebe rada centra obezbeđena dva nezavisna izvora energije.
– Za ovakav centar neophodna je energetska bezbednost jer ni jednog sekunda ne sme da nestane električna energija. Spremni smo, kao Vlada Srbije, da u budućnosti pričamo i o podsticajima. – naveo je Vučić.
Na početku mesto za 200 zaposlenih / Foto: Dušan Atlagić, Tango Six Rečeno je da će u centru u početku biti zaposleno oko 200 ljudi, kao i da će se broj zaposlenih povećati na 685 do 2020. godine.
– Centar je osposobljen da primi 4,4 miliona poziva do 2020. godine. – naveo je Hogan.
„Sve naše investicije deo su dugoročne strategije.“ / Foto: Dušan Atlagić, Tango Six Analizirajući Er Srbiju kao investiciju, Hogan je naveo da je srpska nacionalna avio-kompanija ostvarila napredak. On je istako da partnesrtvo na pet godina uz mogućnost produžetka saradnje na dodatnih pet godina jesu deo ugovora, ali da su ulaganja u kompaniju dugoročna investicija koja omogućava ostanak Etihada kao partnera.
– Sve naše investicije deo su dugoročne strategije. Uložili smo kako bismo iskoristili prednost saradnje kompanija unutar naše mreže i kako bismo ostvarili najviši kvalitet i profit. – naveo je Hogan i dodao da je Er Srbija ostvarila veliki pomak u odnosu na stanje u kome se pre tri i po godine nalazio tadašnji JAT.

 
   
Pretplatite se na nedeljni pregled vesti Tango Six portala. Svakog petka u vašem inboxu. * indicates required
Email Address  *


First Name  *


Last Name  *


Occupation

Company





   
   

   

   




The post [VIDEO] Otvoren „EAP Shared Services“ centar u Beogradu; Hogan: Er Srbija je dugoročna investicija appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.