VALUTA ZA SVEMIRSKO POSLOVANJE Maskova kompanija lansiraće prema Mesecu satelit koji je plaćen DOGKOINOM!

Izvor: Kurir, 10.Maj.2021, 10:50

VALUTA ZA SVEMIRSKO POSLOVANJE Maskova kompanija lansiraće prema Mesecu satelit koji je plaćen DOGKOINOM!

Američka kompanija Spejs eks (SpaceX) lansiraće 2022. godine satelit u Mesečevu orbitu koji je u celosti plaćen kriptovalutom dogkoinom, objavio je na Tviteru šef kompanije Ilon Mask.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SpaceX će poslati na Mjesec satelit finansiran dogecoinom

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Maj.2021

NJUJORK - Kompanija SpaceX će lansirati 2022. godine u Mjesečevu orbitu satelit koji će u cjelosti biti finansiran kriptovalutom dogecoin, najavio je vlasnik te kompanije, američki milijarder Ilon Mask.

Nastavak na Nezavisne Novine...

U Mesečevu orbitu ide satelit u potpunosti plaćen - kriptovalutom FOTO

Izvor: B92, 10.Maj.2021

Američka kompanija Spejs iks lansiraće 2022. godine u Mesečevu orbitu satelit koji je u celosti plaćen kriptovalutom dodžkoin...To je objavio na svom nalogu na Tviteru šef kompanije Ilon Mask..."Sledeće godine Spejs iks će prema Mesecu lansirati satelit 'Doge-1', plaćen kriptovalutom dodžkoin",...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.