Umrla Zlata Petković

Izvor: NaDlanu.com, 03.Dec.2012, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umrla Zlata Petković

Glumica Zlata Petković preminula je u 58. godini posle teške bolesti. Glumica je u petak hitno operisana pošto je zbog visokog pritiska doživela blaži moždani udar, koji je napravio ugrušak krvi.

Sedmi dan nakon što je preživela šlog, Zlati se stanje pogoršalo.Poslednju ulogu do sada glumica je odigrala u popularnoj Tv seriji “Selo gori a baba se češlja”, a proslavila se ulogom Marije u seriji “Otpisani”, a bila je i mis Jugoslavije.Vest o smrti potvrdio je i suprug >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << pokojne glumice Sanja Ilić.U prvim reagovanjima na vest o smrti, glumci Voja Brajović i Dragan Nikolić, koji su zajedno sa Zlatom Petković igrali u seriji “Povratak otpisanih”, istakli su da ih vest o smrti njihove koleginice pogodila.- Zlata Petković bila je jedna od neponovljivih i najlepših glumica ovih prostora – rekao je glumac Voja Brajović za Tanjug, i dodao:- Upravo je otišlo naše zlato. Teško mi je. Naviru mi sećanja o našem radu i našoj saradnji. Ona je bila jedna neobično draga i pozitivna osoba i sarađivati sa takvom lepoticom bio je jedan dar – rekao je glumac, koji se proslavio igrajući ulogu Tihog.Dragan Nikolić bio je takođe bio veoma potresen i kratak:- Stvarno ne znam šta da kažem, izbili su mi vazduh – rekao je popularni Prle.Upravnica Jugoslovenskog dramskog pozorišta Tamara Vučković je isto jako tužna zbog smrti Zlate Petković.- Ostali smo bez drage koleginice i glumice - rekla je upravnica Jugoslovenskog dramskog pozorišta.Glumica Zlata Petković, preminula je danas od posledica moždanog udara. Datum i vreme sahrane biće naknadno saopšteni.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.