Preminula Zlata Petković

Izvor: Blic, 03.Dec.2012, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula Zlata Petković

Glumica Zlata Petković preminula je danas. Glumica (58) je u petak hitno operisana pošto je zbog visokog pritiska doživela blaži moždani udar, koji je napravio ugrušak krvi. Sedmi dan nakon što je preživela šlog, Zlati se stanje pogoršalo.

Poslednju ulogu do sada glumica je odigrala u popularnoj Tv seriji “Selo gori a baba se češlja”, a proslavila se ulogom Marije u seriji “Otpisani”.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminula glumica Zlata Petković

Izvor: Blic, 03.Dec.2012

Glumica Zlata Petković (58) preminula je danas u Beogradu u 13.40, sedam dana nakon što je pretrpela moždani udar zbog kojeg je u petak i operisana...Zlata Petković rođena je u Svrljigu, 11. februara 1954. godine i svojevremeno je bila Mis Jugoslavije. Osnovnu školu završila je u Smederevu a gimnaziju...

Nastavak na Blic...

Umrla Zlata Petković

Izvor: NaDlanu.com, 03.Dec.2012

Glumica Zlata Petković preminula je u 58. godini posle teške bolesti. Glumica je u petak hitno operisana pošto je zbog visokog pritiska doživela blaži moždani udar, koji je napravio ugrušak krvi. ..Sedmi dan nakon što je preživela šlog, Zlati se stanje pogoršalo.Poslednju ulogu do sada glumica...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.