Izvor: S media, 03.Dec.2012, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodica potvrdila za S media: Preminula Zlata Petković

Glumica Zlata Petković preminula je danas u 58. godini, potvrdio je njen suprug Sanja Ilić za S media portal.

-Iz bolnice su mi javili da je Zlata preminula u 13.40 časova- rekao je za S media portal suprug jedne od najlepših srpskih glumica Sanja Ilić.

Kako je naveo, njemu je poruku i iskreno saučešće prosledila doktorka Dana Grujičić koja je lečila našu poznatu glumicu.

Glumica je u petak hitno operisana pošto je zbog visokog pritiska >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << doživela blaži moždani udar, koji je napravio ugrušak krvi. Sedmi dan nakon što je preživela šlog, Zlati se stanje pogoršalo.

Poslednju ulogu glumica je odigrala u popularnoj tv seriji “Selo gori a baba se češlja”, a proslavila se ulogom Marije u seriji “Otpisani”.

(S media)

Foto: Printskrin Jutjub

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminula Zlata Petković

Izvor: Svet, 03.Dec.2012

Glumica Zlata Petković (58) preminula je danas u Beogradu. Ona je pre sedam dana pretrpela težak moždani udar, zbog kog je u petak i operisana. Poslednju ulogu je odigrala u TV seriji “Selo gori a baba se češlja”, a proslavila se ulogom Marije u seriji “Otpisani”. Zlata je rođena 11. februara...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.