Uhapšena dva radnika Kostolca, nestajalo gorivo, ulje..

Izvor: Mondo, 29.Nov.2018, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena dva radnika Kostolca, nestajalo gorivo, ulje..

Policija u Požarevcu uhapsila je zbog krađe G.G. i B.S, zaposlene u ogranku TE-KO Kostolac, saopštila je danas Elektroprivreda Srbije (EPS).

Foto: MONDO/Jelica Dojčinović

Oni se sumnjiče da su, kako je navedeno, u dužem vremenskom periodu krali pogonsko gorivo, motorno ulјe i antifriz iz magacina TE-KO Kostolac.

EPS: Radnici ukrali kabl, izgorela trafostanica

G.G, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je dužio magacin, navodno je pravio viškove tih artikala kroz lažirane evidencije, dok je B.S. službenim vozilom to odvozio radi dalјe nelegalne preprodaje.

Prilikom hapšenja, pronađen je ukradeni materijal u vrednosti od oko 200.000 dinara.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnici "TE-KO Kostolac" krali gorivo iz firme

Izvor: Radio 021, 29.Nov.2018

Požarevačka policija uhapsila je dvojicu radnika "TE-KO Kostolac", G.G. i B.S...Oni su u dužem vremenskom periodu krali pogonsko gorivo, motorno ulje i antifriz iz magacina "TE-KO Kostolac"...G.G., koji je dužio magacin, pravio je viškove tih artikala kroz lažirane evidencije, dok je B.S. službenim...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.