UŽIVO Vučić i Varhelji obilaze radove na izgradnji Tiršove 2

Izvor: B92, 30.Maj.2022, 18:28

UŽIVO Vučić i Varhelji obilaze radove na izgradnji "Tiršove 2"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji obilaze radove na izgradnji Univerzitetske dečije klinike "Tiršova 2".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić sa Varheljijem obišao "Tiršovu 2": Ako nismo uložili u zdravlje dece, kao da nismo uložili ni u šta

Izvor: RTS, 30.Maj.2022

Predsednik Aleksandar Vučić, koji je sa evropskim komesarom za proširenje Oliverom Varheljijem obišao radove na izgradnji Univerzitetske dečje klinike "Tiršova 2", rekao je da će pripremni radovi biti završeni do novembra i da se tada kreće u izgradnju kapaciteta. Zdravlje dece je najvažnija...

Nastavak na RTS...

Vučić i Varhelji obišli radove na izgradnji "Tiršove 2": Nadam se da ćemo sve završiti najkasnije početkom 2025. (VIDEO)

Izvor: Blic, 30.Maj.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji obišli su radove na izgradnji Univerzitetske dečje klinike "Tiršova 2".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.