U JAGODINI VIŠE NEMA SELJAKA, SADA SU GOSPODA: Evo šta je Palma poručio u najvećem jagodinskom selu Ribaru (FOTO)

Izvor: Kurir, 19.Sep.2019, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U JAGODINI VIŠE NEMA SELJAKA, SADA SU GOSPODA: Evo šta je Palma poručio u najvećem jagodinskom selu Ribaru (FOTO)

Predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma obišao je radove na putevima pored njiva u najvećem jagodinskom selu Ribaru, gde se postavljaju i toaleti i kupatila sa tuševima pored njiva.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PALMA: POLJOPRIVREDNI PROIZVOĐAČ JE GOSPODIN POLJOPRIVREDNIK, A NE SELJAK! (FOTO)

Izvor: RTV Pink, 19.Sep.2019

Hoćemo da se poljoprivredni proizvođači više ne nazivaju „seljacima“. Strašno mi smeta kada neki kažu „seljaci“. Poljoprivredni proizvođač je „gospodin poljoprivrednik“, rekao je predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma.

Nastavak na RTV Pink...

PALMA ISPUNIO OBEĆANJE U Jagodini postavljeni toaleti za radnike na njivama

Izvor: Blic, 19.Sep.2019

Na poljima u okolini Jagodine počelo je postavljanje toaleta i tuš-kabina, a akcija je pokrenuta na inicijativu predsednika Skupštine grada Jagodine Dragana Markovića Palme, koji je danas obišao radove u selu Ribare.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.