Izvor: Danas, 30.Nov.2022, 17:31

U Boru najavljena totalna obustava nastave u svim školama, u Zaječaru će samo tri škole imati skraćene časove

Dok će se sve borske škole priključiti štrajku Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije i 1. decembra obustaviti nastavu i održati protest pod nazivom „Stop nasilju u školama“ sa početkom u 12 sati na platou Doma kulture, u Zaječaru, za sada, skraćene časove na 30 minuta prijavili su samo prosvetari u tri škole.
Pogledaj vesti o: Zaječar,   Skraćeni časovi,   Štrajk prosvetnih radnika,   Štrajk,   Bor

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

U svim školama u Boru sutra obustava nastave

Izvor: Beta, 30.Nov.2022

Forum sindikata obrazovanja Bor, odlučio je danas da se sve borske škole priključe štrajku Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije i sutra, u četvrtak, obustave nastavu.Protest pod nazivom "Stop nasilju u školama" biće sutra u 12.00 časova na platou Doma kulture.Nastava će biti obustavljena...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.