Izvor: Danas, 11.Dec.2023, 10:29

INTERVJU Vuk Jeremić: Ako Kosovo uđe u UN, za ujedinjenje sa Albanijom neće biti ni glasanja ni veta

Narodna stranka će sigurno biti najveće pozitivno iznenađenje ovih izbora. To tvrdim ne samo na osnovu pouzdanih istraživanja javnog mnjenja u koje sam imao uvid, već i onoga što danima unazad čujemo u razgovorima sa ljudima dok putujemo po Srbiji, tvrdi za Danas Vuk Jeremić, lider NS i jedan od nosilaca liste "Narodna stranka - Siguran izbori, ozbiljni ljudi".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Kovačević: Vojvodina može da se snabdeva vodom iz Jadra ako ne bude kopanja litijuma

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Dec.2023, 00:09

Nosilac liste "Narodna stranka – Siguran izbor. Ozbiljni ljudi" za pokrajinske izbore u Vojvodini Siniša Kovačević izjavio je danas da se problem vodosnabdevanja Vojvodine može rešiti preusmeravanjem vode iz Jadra, gde se nalazi najveće vodoizvorište kvalitetne vode u Evropi, ali da je uslov...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.