Sedma žrtva stravične nesreće kod Niša

Izvor: Mondo, 03.Jan.2019, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedma žrtva stravične nesreće kod Niša

Teško povređeni V. Đ. (65) u sudaru voza i autobusa 21. decembra na pružnom prelazu u Donjem Međurovu kod Niša, preminuo je u sredu nakon višednevne borbe lekara za njegov život.

Foto: TANJUG/ DIMITRIJE NIKOLIC/ bg

To je rečeno danas Tanjugu u Kliničkom centru Niš.

Posle višednevne borbe lekara specijalista intenzivne nege Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju KC Niš, došlo je do naglog pogoršanja zdravstvenog stanja pacijenta iz udesa >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na pružnom prelazu.

A u Železnicama kažu - sve po propisu (VIDEO)

V. Đ je uprkos svim naporima lekara juče ujutro podlegao povredama.

"Pacijent je imao višestruki prelom karlice, rebara... Tokom noći je došlo do akutnog popuštanja plućne funkcije, nakon čega je intubiran i postavljen je torakalni dren, a 2. januara, u pola šest, došlo je do srčanog zastoja, ali je i nakon svih pokušaja reanimacije, pacijent preminuo", navedeno je u saopštenju koje je dostavljeno Tanjugu.

Užas kod Niša: Sudar voza i autobusa, petoro mrtvih!

U nesreći u Donjem Međurovu na licu mesta su stradale tri osobe, još dve su istog dana preminule u bolnici, a 30. decembra povredama je podlegla još jedna žena.

U bolnici s teškim povredama su još dvoje tinejdžera i još desetak koji nisu životno ugroženi.

Danas je uhapšen vozač autobusa "Niš ekspresa" zbog ugrožavanja bezbednosti u saobraćaju

Smrt na pruzi: Uhapšen vozač autobusa!

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.