Preminula i sedma žrtva udesa voza i autobusa kod Niša

Izvor: B92, 03.Jan.2019, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula i sedma žrtva udesa voza i autobusa kod Niša

Niš -- Preminula je i sedma žrtva stravičnog udesa voza i autobusa kod Niša, na pružnom prelazu u Donjem Međurovu, javila je Prva TV.

Nakon višednevne borbe lekara specijalista intenzivne nege Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju KC Niš došlo je do naglog pogoršanja zdravstvenog stanja pacijenta iz udesa na pružnom prelazu, V.Đ.(65), koji je uprkos svim naporima lekara,juče ujutro podlegao povredama.

Pacijent je imao višestruki prelom karlice i rebara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Podsetimo, u teškom saobraćajnom udesu u Donjem Međurovu na licu mesta stradale su tri osobe, dok su još dve preminule istog dana u bolnici. Još jedna osoba podlegla je povredama 30. decembra.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Preminula i sedma žrtva udesa voza i autobusa kod Niša

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jan.2019

NIŠ - Preminula je i sedma žrtva stravičnog udesa voza i autobusa kod Niša, na pružnom prelazu u Donjem Međurovu, javila je Prva TV.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.