NIJE IZDRŽAO: Sedma žrtva stravičnog sudara autobusa i voza kod Niša

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jan.2019, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE IZDRŽAO: Sedma žrtva stravičnog sudara autobusa i voza kod Niša

V.Đ. (65), koji je teško povređen 21. decembra u sudaru voza i autobusa na pružnom prelazu u Donjem Međurovu preminuo je juče u niškoj bolnici.

Kako je saopšteno, nesrećni čovek je imao višestruke teške povrede po čitavom telu.

- Pacijent je zadobio povredu mokraćne bešike, frakturu karlice, serijski prelom rebara sa obe strane i povrede kičme. Na respiratoru je bio do 26. decembra kada je stabilizovan pa je skinut sa mašaine za disanje. Stanje mu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se ponovo pogoršalo u noći između 1.i 2. januara, priključen je na respirator ali je preminuo u 5.30 sati – saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

U udesu u Donjem Međurovu na licu mesta stradale su tri osobe, dve su istog dana preminule u bolnici, a 30. decembra povredama je podlegla još jedna žena. U bolnici sa teškim povredama su još dvoje tinejdžera, i još desetak koji nisu životno ugroženi.

JEZIVI SNIMAK NESREĆE KOD NIŠA: Autobus prepolovljen, voz iskočio iz šina, među mrtvima I DETE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sedma žrtva sudara voza i autobusa kod Niša

Izvor: Radio 021, 03.Jan.2019

V.Đ. (65), koji je teško povređen krajem decembra u sudaru voza i autobusa na pružnom prelazu u Donjem Međurovu, preminuo je prošle noći u niškoj bolnici i on je sedma žrtva nesreće kod Niša...Nakon višednevne borbe lekara u KC Niš došlo je do naglog pogoršanja zdravstvenog stanja V.Đ....

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.