Prve fotografije unutar Batajnice: Informer ipak prvi otkrio da je barem jedan avion jednosed

Izvor: TangoSix.rs, 02.Okt.2017, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prve fotografije unutar Batajnice: Informer ipak prvi otkrio da je barem jedan avion jednosed

Ministarstvo odbrane objavilo je fotografije (unutar aerodroma) Antonova 124 koji su dočekali ministar odbrane Aleksandar Vulin, načelnik generalštaba general Ljubiša Diković i komandant RV i PVO general-major Ranko Živak. 
Vulin je potvrdio da do petka stižu preostala četiri aviona.
 
 
 

 
Dnevne novine >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << Informer večeras su na svom sajtu objavile prvu fotografiju unutrašnjosti Antonova 124 koji je doneo prva dva donirana MiG-a 29 za srpsko RV i PVO.
Doček na stajanci vojnog aerodroma Batajnica / Foto: Ministarstvo odbrane Kako bilo, Informer je vanserijskim manevrom profesionalne izvrsnosti (mada sinoć nisu razlikovali dva tipa aviona) izradio sve druge klasične i online medije koji su morali da se guraju van ograde vojnog aerodorma Batajnica. Prevedeno: neko od prisutnih je mimo naređenja o blokadi ovom mediju prosledio prve fotografije. Odlično za Informer, poučno za Ministarstvo odbrane – histeriju zvanu „MiG-ovi iz Rusije“ nemoguće je ograničiti.
Na fotografijama se vidi jedan avion MiG-29 u standardnoj konfiguraciji trupa za transport – bez radoma (radar dome, pokrivač radara) i krila. Prvi avion unutar Antonova je jednosed.
Srpski (jednom kada se primopredaja zvanično i izvrši) MiG-ovi 29 transportovani su na uobičajen način. Kada budu izašli iz Antonova izgledaće ovako:
Isporuka MiG-a 29 za Mijanmar
Naručite knjigu Suada Hamzića „Letačke priče“ klikom na baner The post Prve fotografije unutar Batajnice: Informer ipak prvi otkrio da je barem jedan avion jednosed appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.