Ponovo blokirana oba administrativna prelaza (VIDEO)

Izvor: S media, 08.Dec.2011, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo blokirana oba administrativna prelaza (VIDEO)

Oba administrativna prelaza sa Kosova ponovo su danas blokirana. Građani Leposavića telima zaustavili saobraćaj kod Jarinja, jer su na njemu uočili kosovske carinike i policiju. Oni su pokušali da naprave novu barikadu u čemu ih je sprečila srpska policija.
Pogledaj vesti o: Raška,   Eulex,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neprohodni i Jarinje i Brnjak

Izvor: B92, 08.Dec.2011

Jarinje, Kosovska Mitrovica -- Oba administrativna prelaza sa Kosova prema centralnoj Srbiji ponovo su blokirana pošto su u blizini Brnjaka i Jarinja građani postavili balvane i kamenje...I dalje se koriste samo alternativni putni pravci kojima je otežano kretanje zbog kiše i snega koji su u toku...

Nastavak na B92...

Jarinje i Brnjak opet u blokadi

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Dec.2011

Administrativni prelaz Brnjak večeras je od 17.30 sati ponovo u blokadi, dok su Srbi danas u 13.30 časova ponovo blokirali put Raška - Leposavić ispred administrativnog prelaza Jarinje.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Srbi ponovo blokirali Jarinje

Izvor: Radio 021, 08.Dec.2011

Srbi su u 13:30 ponovo blokirali put Raška - Leposavić kod Jarinja, čime je obustavljen saobraćaj preko ovog prelaza koji je funkcionisao jutros od devet sati.

Nastavak na Radio 021...

Žitelji Leposavića telima blokirali Jarinje

Izvor: Mondo, 08.Dec.2011

U međuzoni na administrativnom prelazu Rudnica - Jarinje kosovski Srbi pokušavaju telima da blokiraju saobraćaj jer su na prelazu kosovski carinici i policija. Popodne ponovo blikiran i prelaz Brnjak.

Nastavak na Mondo...

TELIMA BLOKIRALI PUT RAŠKA-LEPOSAVIĆ

Izvor: Kurir, 08.Dec.2011

Ggrađani iz opštine Leposavić pokušavaju telima da onemoguće saobraćaj preko prelaza jer su na njemu uočili kosovske carinike i policiju..JARINJE - U međuzoni na administrativnom prelazu Rudnica - Jarinje građani opštine Leposavić pokušavaju telima da onemoguće saobraćaj preko prelaza jer...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.