Novi Sad: Mladići ubijeni pajserima (VIDEO)

Izvor: Mondo, 21.Dec.2016, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad: Mladići ubijeni pajserima (VIDEO)

U centru Novog Sada jutros su usmrćena dvojica mladića. Mediji pišu da su pretučeni pajserima i štanglama. Uhapšeno deset osoba. UZNEMIRUJUĆ SADRŽAJ.

Policijska uprava Novog Sada saopštila je da su dvojica Novosađana starosti 26 i 29 godina usmrćena noćas udarcima tupim predmetom, a da su njihova tela pronađena ispred ugostiteljskog objekta "Moja kafanica" u Ulici Maksima Gorkog.

Mediji su objavili da su ubijeni Dragan Jovanović Gidra i Dario Roklicer.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Kako pišu beogradski mediji, mladići su nastradali u tuči, a smrtonosne povrede zadobili su štanglama i pajserima. Takođe se navodi da je jedan od njih bio vođa navijača fudbalskog kluba Vojvodina.

Reporter MONDA javlja da su tela pronađena na travnjaku ispred lokala i da mladići najviše povreda imaju u predelu glave.

"Javni tužilac kvalifikovao je ovaj događaj kao krivično delo teško ubistvo. Obavljen je uviđaj lica mesta, a pripadnici policije intenzivno tragaju za osumnjičenim", kaze se u saopštenju PU Novi Sad.

CRNA HRONIKA: Ubistva navijača u Srbiji

Izvor: Tanjug

Zbog ovog stravičnog dvostrugog ubistva privedeno je deset osoba.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.