[NAJAVA] Jedanaesti Novogodišnji kup maketara u Muzeju vazduhoplovstva; Očekuje se oko 600 maketa

Izvor: TangoSix.rs, 06.Dec.2018, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

[NAJAVA] Jedanaesti Novogodišnji kup maketara u Muzeju vazduhoplovstva; Očekuje se oko 600 maketa

Jedanaesti Novogodišnji kup maketara u organizaciji Maketarskog kluba Oluj biće održan u Muzeju vazduhoplovstva 15. i 16. decembra ove godine, a tema ovogodišnjeg takmičenja je Prvi svetski rat, saopšteno je iz Muzeja vazduhoplovstva.
Kako za Tango Six ističe kustos Muzeja vazduhoplovstva i član maketarkog kluba Oluj Darko Mladenovićočekuje se oko 600 maketa što je više nego prošle godine, a najmlađi imaju mogućnost da učestvuju u maketarskim radionicama:
>> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << /> – Očekujemo veću posetu nego prošle godine kada smo imali 480 prijavljenih maketa. Sada već imamo više prijavljenih ljudi s tim što treba imati u vidu da se dva dana pred događaj prijavi još njih, a očekujemo oko 600 maketara. –
Prva radionica pod nazivom „Povratak osnovama“ godine će biti posvećena najmlađim maketarima u uzrastu od 7 do 12 godina, a planirana je za 15. decembar sa početkom u 12 časova, u trajanju od tri sata, kažu iz Muzeja i dodaju da će moderator biti afirmisani maketar iz Slovenije Bine Logar.
Spremne maketarske radionice za najmlađe / Foto: www.miniatures.si – Za sve učesnike su obezbeđene Revell makete za rad i potreban pribor i alat. Učešće na radionici je besplatno. Broj učesnika je ograničen.
Ove godine na takmičenju se očekuju učesnici iz Poljske, Rusije, Slovačke, Mađarske, Italije, Rumunije, Bugarske i ostalih zemlja iz regiona. – ističu iz Muzeja.

The post [NAJAVA] Jedanaesti Novogodišnji kup maketara u Muzeju vazduhoplovstva; Očekuje se oko 600 maketa appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.