Ministarstvo zdravlja: Komisija je mišljenja da nije bilo propusta u slučaju lečenja doktora Lazića

Izvor: RTS, 30.Jun.2020, 09:36

Ministarstvo zdravlja: Komisija je mišljenja da nije bilo propusta u slučaju lečenja doktora Lazića

Ministarstvo zdravlja saopštilo je da je u Kliničkom centru Niš izvršen vanredni inspekcijski nadzor po prijavi ćerke doktora Miodraga Lazića. Komisija je mišljenja da u slučaju lečenja doktora Lazića nije bilo propusta, navodi Ministarstvo zdravlja.
Kliničkom centru je naloženo da organizuje i izvrši vanrednu proveru kvaliteta stručnog rada zdravstvenih radnika koji su učestvovali u lečenju dr Miodraga Lazića.

Provera je izvršena >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i komisija je mišljenja da u slučaju lečenja doktora Lazića nije bilo propusta, navodi se u odgovoru Ministarstva zdravlja na pitanje RTS-a da li je izvršena kontrola.
Pored toga, naložena je i vanredna spoljna provera kvaliteta stručnog rada.
Pojedini mediji objavili su da je ćerka doktora Lazića, Nina Vujošević, podnela prijavu zbog navodnih nepravilnosti i propusta u lečenju njenog oca u Kliničkom centru Niš.
Doktor Miodrag Lazić, direktor Urgentnog centra u Nišu i ratni hirurg, preminuo je od posledica koronavirusa 14. aprila u Kliničkom centru u Nišu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministarstvo: Nije bilo propusta u slučaju lečenja doktora Lazića

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Jun.2020

Komisija Ministarstva zdravlja ocenila je u vanrednom inspekcijskom nadzoru u Kliničkom centru Niš da nije bilo propusta u lečenju doktora Miodraga Lazića koji je preminuo od posledica infekcije korona virusom, saopštilo je danas to ministarstvo...Kako je preneo je RTS navode Ministarstvo zdravlja,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Ministarstvo zdravlja: Nije bilo propusta u lečenju doktora Lazića

Izvor: JužneVesti.com, 30.Jun.2020

Nakon što je podneta prijava o nesavesnom lečenju doktora Miodraga Lazića, koji je preminuo pre dva i po meseca, u Ministarstvu zdravlja kažu da je inspekcija prekontrolisala Klinički centar Niš i utvrdila da nije bilo propusta...O detaljima prijave, kontrole i zaključcima novinari Južnih vesti...

Nastavak na JužneVesti.com...

Ministarstvo zdravlja: Komisija je mišljenja da nije bilo propusta u slučaju lečenja doktora Lazića

Izvor: JuznaSrbija.info, 30.Jun.2020

Ministarstvo zdravlja saopštilo je da je u Kliničkom centru Niš izvršen vanredni inspekcijski nadzor po prijavi ćerke doktora Miodraga Lazića. Komisija je mišljenja da u slučaju lečenja doktora Lazića nije bilo propusta, navodi Ministarstvo zdravlja, nakon što je njegova ćerka podnela prijavu...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.