Kraljevo: Izgoreo stan i oštetio susedne, nema povređenih

Izvor: Blic, 31.Avg.2015, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljevo: Izgoreo stan i oštetio susedne, nema povređenih

U požaru koji je večeras nešto posle 20 sati izbio u zgradi u Glavaševoj ulici u Kraljevu, jedan stan je potpuno izgoreo, a oštećeni su i susedni stanovi.

Vatrogasci su brzo stigli na lice mesta sa troje vatrogasnih kola, i uspeli dobro da natope sprat zgrade, koja je sagrađena još pre više od pola veka.

- Požar je izbio u stanu Snežane Mladenović, čiji je stan na spratu, a u zgradi ima ukupno pet stanova. U tom trenutku u stanu nije bilo nikog. Primetila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sam da gori vara u tom stanu, alarmirala susede i pozvali vatrogasce – kaže Milica Čaprić koja živi u jednom od stanova.

Svi stanari koji su u tom trenutku bili u zgradi izašli su na ulicu, tako da je požar na sreću pričinio samo materijalnu štetu.

Kolika je, još uvek nije poznato, ali će svi stanari noć morati da provedu kod rođaka, jer je voda kojom su vatrogasci natapali gornji sprat, prodrla i u donje stanove.

Iz bezbednosnih razloga u Glavaševoj i delu Karađorđeve ulice je bila isključena električna energija. Uzrok požara nije poznat.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraljevo: Požar u zgradi, izgorela dva stana

Izvor: B92, 31.Avg.2015

U požaru koji je u ponedeljak uveče izbio u stambenoj zgradi u Kraljevu, jedan stan je izgoreo, a nekoliko susednih je oštećeno, piše “Blic“...Vatra je zahvatila dva stana i krovnu konstrukciju zgrade, a zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca sprečeno je širenje plamena na ostale stanove,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.