Konkurs za studentske stipendije fondacije Evro za znanje

Izvor: Blic, 31.Avg.2015, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za studentske stipendije fondacije "Evro za znanje"

Fondacija "Evro za znanje" raspisala je konkurs za dodelu sedam studentskih stipendija u iznosu od po 100 hiljada dinara za školsku 2015/16 godinu.

Stipendije se dodeljuju nepovratno i isplaćivaće se u deset jednakih rata.

Na konkurs se mogu javiti studenti osnovnih studija koji studiraju u Srbiji.

Uz molbu (nema obrasca) potrebno je dostaviti potvrdu o upisanoj godini ( prosek ocena) i dokaze o primanjima roditelja (poslednja tri meseca), a ukoliko nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zaposleni potvrdu sa berze rada. Takođe, kandidati mogu dostaviti i posebna priznanja i nagrade sa takmičenja ukoliko ih imaju.

Posebna komisija će, zavisno od uspeha, materijalnog stanja i upisanih studija izabrati kandidate. Rezultati konkursa će biti poznati do kraja oktobra.

Konkurs je otvoren do 10. oktobra, prijave slati na adresu Fondacije:



"Evro za znanje"

Olge Grbić broj 5

31260 Kosjerić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.