Ko napada radnike Gradske čistoće u Beogradu? Nema razloga za brigu VIDEO

Izvor: B92, 24.Jun.2021, 18:28

Ko napada radnike "Gradske čistoće" u Beogradu? "Nema razloga za brigu" VIDEO

Beograđani učestalo napadaju vozila za tretiranje komaraca i radnike "Gradske čistoće" koji vrše prskanje. Zašto se to dešava?

"Dogodio se sinoć još jedan napad u Bulaveru oslobođenja, ekipe "Gradske čistoće" su kamenovane. Ima dosta verbalnih napada, gađanje sa zgrada. Mislimo da su građani preplašeni zbog pandemije. Nemaju razloga za brigu zbog preparata kojima se prskaju komarci", kaže Milica Rajković iz JKP "Gradska čistoća".

Detaljnije pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u sledećem video-prilogu:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Radnike „Čistoće“ koji prskaju komarce napadaju da ih „zaprašuju koronom“

Izvor: N1 televizija, 25.Jun.2021, 13:02

Poslednjih dana, u jeku akcije suzbijanja komaraca na području Beograda, radnici "Gradske čistoće" učestalo trpe napade pojedinih građana koji ih optužuju da prskaju njih, a ne komarce, virusom korona, a ne insekticidom.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.