Kijamet i zastrašujuće nevreme u Kikindi! Padali kiša, led i sneg, građane uplašila jaka grmljavina!

Izvor: BKTV News, 12.Mar.2018, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kijamet i zastrašujuće nevreme u Kikindi! Padali kiša, led i sneg, građane uplašila jaka grmljavina!

Saznajte sve najnovije i ekskluzivne vesti samo na BKTVNews-u!

"Za kratko vreme su pale 32 litre kiše po kvadratnom metru, a bilo je i leda i snega!"

Kikindu je oko 17 sati pogodilo nezapamćemo nevreme. Kijamet je trajao devedesetak minuta, a bio praćen jakom kišom, ledom i snegom. Nevreme je pratila grmljavina, a nebo su parale munje.

FOTO: Pxhere/Ilustracija

Zastrašujuća kombinacija u vidu kiše, leda, snega i grmljavine iznenadila >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je i Duško Stepanov sa Meteorološke stanice u Kikindi:

Vodostaj Velike Morave opada, a ono što je ostalo je UŽASNO (FOTO)

"Za kratko vreme su pale 32 litre kiše po kvadratnom metru, a bilo je i leda i snega. Na Kikindu se oko 17 sati spustio jak pljusak. Samo petnaest minuta kasnije, počeo je i led. Srećom, nije dugo tukao. Ovde kod nas, na Meteorološkoj stanici, led je bio skoro veličine lešnika, a padao je desetak minuta", potvrdio je Stepanov i dodao da ni njegove starije kolege ne pamte ovakvu vremensku nepogodu:

Opao nivo Južne Morave kod Ðunisa!

"Kikinđani su u roku od samo desetak dana doživeli drastičnu promenu vremena. Iz zime smo naglo ušli u proleće, ali je Baba Marta očigledno pokazali da sa njom nema šale. U Kikindi je 1.marta bilo minus 20 stepeni Celzijusovih, a juče 21 stepen u plusu. Iza toga je usledilo ovo nevreme", konstatovao je Stepanov.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.