Izvor: RTS, 13.Jul.2020, 11:04

Gradnja 1.000 stanova za pripadnike službi bezbednosti u Beogradu biće gotova 2022. godine

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović obišla je radove na izgradnji stanova za pripadnike službi bezbednosti u Zemunu.
Zorana Mihajlović je podsetila da su radovi u Beogradu započeli u martu ove godine i da se gradi 1.000 stanova za policajce i vojnike.

Poručila je da je to važan projekat za sve one ljude koji svakodnevno čuvaju Srbiju i dodala da  država misli na svoje policajce i vojnike, saopštilo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.
Ukazala je da uz sve probleme koje Srbija, kao i sve države u svetu, u ovom trenutku imaju, građevinarstvo radi.
"Nije lako nikome, nijednom izvođaču. Ali sva naša gradilišta rade i više od 5.500 ljudi radi na njima. Verujem da ćemo uspeti da sačuvamo zdravlje ljudi, a s druge strane da će nam građevinarstvo pomoći da sačuvamo ekonomiju, jer je na to jednako veliki udar kao i na zdravlje ljudi", izjavila je ministarka.
Vršilac dužnosti direktora Građevinske direkcije Srbije, Mirko Petrović, izjavio je da će prva faza biti završena do kraja 2021. godine, druga u martu i treća u maju 2022. godine.
"Stanova ima svih struktura. Pojavila se potreba i interesovanje za većim stanovima i u skladu sa tim ćemo i u narednim fazama graditi", rekao je Petrović.
Dalibor Čučak, tehnički direktor kompanije "Sameks grupa", izvođača radova, rekao je da je ukupna bruto površina blizu 20.000 kvadrata, te da su u naselju predviđeni parking prostori, igrališta za decu i drugi sadržaji.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.