Gradnja 1.000 stanova za pripadnike službi bezbednosti u Beogradu biće gotova 2022. godine

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović obišla je radove na izgradnji stanova za pripadnike službi bezbednosti u Zemunu.

Zorana Mihajlović je podsetila da su radovi u Beogradu započeli u martu ove godine i da se gradi 1.000 stanova za policajce i vojnike.

Poručila je da je to važan projekat za sve one ljude koji svakodnevno čuvaju Srbiju i dodala da  država misli na svoje policajce i vojnike, saopštilo je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Ukazala je da uz sve probleme koje Srbija, kao i sve države u svetu, u ovom trenutku imaju, građevinarstvo radi.

"Nije lako nikome, nijednom izvođaču. Ali sva naša gradilišta rade i više od 5.500 ljudi radi na njima. Verujem da ćemo uspeti da sačuvamo zdravlje ljudi, a s druge strane da će nam građevinarstvo pomoći da sačuvamo ekonomiju, jer je na to jednako veliki udar kao i na zdravlje ljudi", izjavila je ministarka.

Vršilac dužnosti direktora Građevinske direkcije Srbije, Mirko Petrović, izjavio je da će prva faza biti završena do kraja 2021. godine, druga u martu i treća u maju 2022. godine.

"Stanova ima svih struktura. Pojavila se potreba i interesovanje za većim stanovima i u skladu sa tim ćemo i u narednim fazama graditi", rekao je Petrović.

Dalibor Čučak, tehnički direktor kompanije "Sameks grupa", izvođača radova, rekao je da je ukupna bruto površina blizu 20.000 kvadrata, te da su u naselju predviđeni parking prostori, igrališta za decu i drugi sadržaji.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво