Izvor: Blic, 21.Jul.2020, 15:26

Dr Kisić Tepavčević odgovorila na pitanje da li je u SRBIJI NA SNAZI ŠVEDSKI MODEL

"U našoj zemlji može da bude jedino srpski model. Jedino što možemo da kažemo da su sve preporuke u skladu sa aktuelnom epidemiološkom situacijom. U početku jeste bio konzervativan, restriktivni model kako bi se stariji pacijenti zaštitili. Za to vreme smo radili na jačanju zdravstvenog sistema" rekla je dr Darija Kisić Tepavčević na pitanje "da li je u Srbiji na snazi švedski model" i dodala "da je došlo do popuštanja drastičnih mera, ali da ćemo se još dugo boriti sa ovom bolešću".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Model borbe nije švedski, već naš u skladu sa situacijom - do kraja nedelje moguć silazni tok broja zaraženih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jul.2020

U našoj zemlji može funkcionisati jedino srpski model borbe protiv korone, a taj model je zasnovan na dokazima i indikatorima prema kojima se radi sve ono što je najbolje za čitavu našu populaciju i zdravlje našeg naroda rekla je danas pomoćnica direktora Instituta „Batut“ Darija Kisić-Tepavčević...Ona...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.