Izvor: EMportal, 15.Apr.2010, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan žalosti zbog pogibije predsednika i državnog vrha Poljske

Vlada Srbije proglasila je četvrtak, 15. april, za Dan žalosti zbog pogibije predsednika Poljske Leha Kačinjskog i državnih zvaničnika i državljana te zemlje u avionskoj nesreći kod Smolenska.

Nastavak na EMportal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DANAS DAN ŽALOSTI

Izvor: Kurir, 15.Apr.2010

BEOGRAD, 15. april 2010. (FoNet) - U Srbiji je danas Dan žalosti zbog pogibije predsednika Poljske Leha Kačinjskog, visokih državnih zvaničnika i poljskih državljana u avionskoj nesreći u Rusiji. Avion sa poljskim predsednikom leteo je u subotu 10. aprila iz Varšave i pao prilikom pokušaja da...

Nastavak na Kurir...

Minut ćutanja u Skupštini

Izvor: Glas javnosti, 16.Apr.2010, 07:11

BEOGRAD - Skupština Srbije počela je juče rad minutom ćutanja povodom Dana žalosti zbog smrti predsednika Poljske Leha Kačinjskog i državnih i vojnih zvaničnika te zemlje koji su sa 94 putnika i članova posade poginuli u avionskoj nesreći.

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.