Banke moraju da snize kamate

Izvor: Press, 24.Maj.2011, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banke moraju da snize kamate

Pravda - Odbor za finansije prihvatio amandman na Zakon o zaštiti korisnika finansijskih usluga po kojem banke moraju da vrate kamatne stope koje su podigle zbog „poslovne politike" ili „promenjenih uslova na tržištu"

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Banke da snize kamate!

Izvor: S media, 24.Maj.2011

Odbor za finansije prihvatio amandman na Zakon o zaštiti korisnika finansijskih usluga po kojem banke moraju da vrate kamatne stope koje su podigle zbog „poslovne politike" ili „promenjenih uslova na tržištu" ..Promenljive kamatne stope kredita koje su banke menjale „u skladu sa svojom politikom"...

Nastavak na S media...

Banke u Srbiji moraju da snize kamate

Izvor: Capital.ba, 25.Maj.2011, 09:58

BEOGRAD, Promjenljive kamatne stope kredita koje su banke u Srbiji mijenjale „u skladu sa svojom politikom' u toku otplate moraće da se vrate na nivo u trenutku zaključenja ugovora. Amandman ovakve sadržine na Prijedlog zakona o zaštiti korisnika finansijskih usluga prihvatio je Odbor za finansije...

Nastavak na Capital.ba...

Zabranjeno jednostrano menjanje kamate

Izvor: Radio 021, 25.Maj.2011

Banke i drugi davaoci finansijskih usluga više neće moći jednostrano da menjaju visinu kamatne stope, pošto je Skupština Srbije danas usvojila Zakon o zaštiti korisnika finansijskih usluga, kojim su obuhvaćene sve vrste kredita, pa i stambeni.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.