Online AIBG Belgrade - takmičenje na polju veštačke inteligencije

Izvor: DobreVesti.rs, 29.Nov.2020, 14:40

Online AIBG Belgrade - takmičenje na polju veštačke inteligencije

Treći AIBG Belgrade se usled trenutne epidemiološke situacije održava onlajn 11. i 12. decembra.

 
Udruženje studenata tehnike Evrope - Beograd, poznato kao BEST Beograd, po treći put sa ponosom organizuje Artificial Intellegence BattleGround - AIBG Belgrade - programersko takmičenje na polju veštačke inteligencije.
 
Takmičenje je namenjeno studentima tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta širom Srbije, koji su takmičarskog duha i žele da pokažu svoje znanje iz programiranja i veštačke inteligencije.
 
Timovi će imati na raspolaganju 20 časova za izradu inteligentnog igrača (bot-a), koji će se boriti sa botovima suparničkih timova u zadatoj video igri....

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.